Арестуваният с 400 000 лева общинар в Несебър Паскал Георгиев Апостолов,

...
Арестуваният с 400 000 лева общинар в Несебър Паскал Георгиев Апостолов,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Арестуваният с 400 бона Паскал Апостолов обслужвал баровците в Несебър

Арестуваният с 400 000 лв. общинар в Несебър Паскал Георгиев Апостолов, шеф отдел „ Местни налози и такси “ през последните три петилетки, е обслужвал богаташите в Несебър и района през своята счетоводна къща, разкри само Narod.bg, като се базира на собствен човек в морския град.

По-рано през днешния ден гръмна новината, че при спецакция е арестуват върховен служител от Община Несебър по съмнения за пазаруване на гласове. Оказа се, че това е Паскал Апостолов, в чиято къща в с. Равда са открити 185 хиляди евро и 20 000 лв., готови за пазаруване на гласове.

 Сейфът, в който са открити пачките

Реклама

Източникът на Narod.bg посочи, че преди години Паскал бил шеф на Териториалната данъчна работа, само че когато на нейното място се основала Национална агенция за приходите, Апостолов отказал да влезе в новата конструкция и напуснал.

Веднага по-късно се уредил за шеф отдел „ Местни налози и такси “ в Несебър, където е съвсем две десетилетия. Досъдебното произвеждане против тариката е по член 167 от Наказателен кодекс.

Ще е забавно да научим какъв е произходът на парите, хванати в дома на чиновника с 2000 лв. заплата, любознания информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР